dimecres, 12 de juny del 2013

Novetats a la web del Bisbat i vídeo molt interessant

Us informo d’una novetat del que se'ns dubte és una bona eina: ja tenim l’índex de notícies a la web del Bisbat de Lleida. En un sol cop d’ull es poden veure les notícies del mes, i més. Aquí teniu l’enllaç:
També us volia penjar un vídeo de la web del bisbat (tal i com ens va demanar el professor), però pesa massa i no me’n surto. Per això us adjunto l’enllaç del vídeo de l’entrevista on s’explica el projecte d’habitatges socials de l'antic seminari de Lleida. L’he triat perquè per a mi és un clar testimoni de la nostra fe, i com deia Pau VI en l'Evangelii Nuntiandi, el testimoniatge (individual i comunitari) és el primer pas de l’evangelització.
No em vull resistir però, a no penjar un vídeo en aquest blog de l’assignatura, i per això us n'adjunto un que a mi ja fa temps que em fa pensar molt. Es tracta del discurs del cardenal Bergoglio (avui Francesc I), adreçat als membres de Càritas Argentina, en la seva Assemblea Nacional de l’any 2009. Francament, és molt interpel·lador!!!

Carmina Pueyo i Grassa

1 comentari:

  1. Crec que en el si de l'església, s'apliquessin les tesis sense cap impediment de l'entorn del Papa Francesc, del retard que porta l'església envers la societat actual un altre gall ens cantaria al cristians.

    ResponElimina